Portfolio

Minä

Olen positiivinen persoona ja koetan aina löytää tilanteista valoisat puolet. Luonteeltani olen rauhallinen, mutta aikaansaava ja helposti innostuva. Tulen helposti toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja ryhmätöissä asetun usein auttavaan ja innostavaan rooliin.  Uppoudun usein työntekoon kaikella energiallani ja olen työskennellessäni aikaansaava. Rakastan haalia monia projekteja kerralla ja parhaat lopputulokset saan työskennellessäni paineen alla. 
Vihreät arvot ovat minulle tärkeitä ja pyrin toteuttamaan niitä niin yksityiselämässäni, kuin työnteossa. Olen luova ja oma-aloitteinen ja omaan hyvän ideointi kyvyn. 


Koulutus

Olin ala-asteen kolmannesta luokasta ylä-asteen loppuun kuvataideluokalla, joten kiinnostukseni kuvataiteeseen heräsi jo varhain. Teimme paljon yhteistyötä teatterien ja museoiden kanssa, joten tietoni taiteesta ja sen historiasta alkoivat karttua jo varhain. Lukiossa kävin ilmaisu-linjan, joka sisälsi teatteri-ilmaisua, valokuvausta, sekä mediaa (elokuva, radio, mainonta ja median lukutaito). Kiinnostukseni ja tietoni syvenivät ja opin lisää keinoja toteuttaa visioitani. Lukion aikana opin valokuvauksen, sekä editoinnin perusteet.  

  Työkokemus

Minulla on laaja-alainen kokemus asiakaspalvelusta. Olen työskennellyt Turun Seudun Luomukassissa ja Punnitse ja säästässä myyjänä. Molempiin sisältyi laaja tuntemus tuotteista. Asikkaille piti osata kertoa tuotteista ja niiden terveysvaikutuksista. Tämän myötä oma tiedonhankinta taito kehittyi. Asiakaspalvelussa kehityin suosittelemaan asiakkaalle hänen tarpeitaan vastaavia tuotteita. Osaan olla vakuuttava myyntitianteessa ja herättää asiakkaan luottamuksen. Työskennellessäni Galleria Interissä assistenttina myyntityö oli henkilökohtaisempaa. Opin selvittämään asiakkaan mieltymykset ja esittelemään heille mieluisia vaihtoehtoja. Taiteen tuntemukseni syveni. Opin erottamaan eri menetelmät, sekä tuntemaan monia eri taiteilijoita ja heidän taustoistaan. Erityisesti tietoni suomalaisista taiteilijoista karttui galleriassa huimasti. Opin myös erottamaan offset-painokuvan grafiikasta luupin avulla. Jokaisessa työpaikassani olen huolehtinut myyntitilan siisteydestä, sekä tehnyt esillepanoja ja näyteikkunoita.  Jokaisessa työpaikassani olen käyttänyt kassaa, hoitanut kuorman purkua, päiväysten tarkistusta, tehnyt tilityksen sekä aavannut että sulkenut liikkeen.

Graafinen suunnittelu

Aloitettuani visualistin opinnot, rakastuin palavasti graafiseen suunnitteluun. Ensimmäiseen työssäoppimiseeni hakeuduin Stoked Creativelle, jossa pääsin kartuttamaan taitojani. Graaffisessa suunnittelussa pystyn hyödyntämään taiteentuntemustani ja osaamistani. Usein yhdistelen käsin tehtyjä elementtejä graafisiin töihini. Illustrator on minulla vahvasti hallussa. Photoshopilla osaan syvätä kuvia, sekä käsitellä valokuvia eri tarkoituksiin. Suunnitelmissani on perustaa oma toiminimi opintojen aikana ja teenkin graafisen töitä jo nyt. Olen muunmuassa suunnittelemassa julistetta ja käsiohjelmaa kahdelle eri teatteri esitykselle.

Koirahieronta Zen Dogsille suunnittelemani käyntikortti.

Sosiaalinen media

Olen päivittänyt Punnitse ja säästän sekä Turun seudun Luomukassin someja, töissä ollessani. Punnitse ja sääsätässä tein kuvausjärjestelyjä tuotteista Instagram ja Facebook päivityksiä varten. Galleria Interissä työnkuvani koostui pitkälti nettisivujen päivittämisestä ja niiden ylläpidosta. Omia töitäni olen markkinoinut Instagramin ja Facebookin kautta ja koulun ohella olen päivittänyt blogia.


Harrastukset


Kuvataide

Pitkäjänteisyys, keskittymiskyky, ideointi, luovuus


Työskentelyni kuvataiteen parissa on antanut minulle erinomaiset taidot ideointiin ja toteutukseen. Olen pitänyt näyttelyitä, sekä tehnyt tilaustöitä asiakkaille. Maalatessani keskittymiskykyni on huipussaan ja saatan uppoutua työhön tuntikausiksi. Tätä taitoa olen oppinut hyödyntämään myös muissa projekteissani ja työelämässä. Maalaaminen on parantanut kykyäni sommitella, luoda uusia ideoita ja värien käyttön hallintaa. Maalaamisen parissa olen oppinut myös pitkäjänteisyyttä, yhden taulun maalaamiseen on saattanut kulua viikkoja ja olen oppinut etenemään keskittyen yhteen työvaiheeseen kerrallaan.

Skeittaus

Sinnikkyys, itseluottamus


Skeittaus on opettanut minulle sinnikkyyttä. Samaa temppua joutuu yrittämään uudelleen ja uudelleen, toisinaan loputtomalta tuntuvan ajan. Lopulta onnistumisen kokemus on kuitenkin kaiken vaivan arvoista. Harrastus on myös parantanut itseluottamustani. Välillä pelko epäonnistumisesta pilaa yrityksen ja sanoisinkin, että luotto omiin taitoihin on yksi keskeisimmistä seikoista skeittamisessa.

Maskeeraus ja teatteri lavastukset

Aikataulutus ja organisointi, ryhmässä toimiminen
Työskentely teatterissa suurissa ryhmissä on antanut minulle hyvät valmiudet ryhmässä toimimiseen. Usein aikataulu on tiukka ja olen joutunut organisoimaan sekä omaa, että muiden toimintaa jotta maskeeraukset ovat valmistuneet ajoissa. Lavastuksien rakentamisen kanssa aikataulun hallinta on ollut tärkeää, sillä projektit ovat suuria ja aikataulu usein tiukka. Olen etukäteen määritellyt materiaalien tarpeen, sekä projektiin kuluvan ajan. Teatterin parissa olen päässyt myös harjoittelemaan työskentelyä "asiakkaan" kanssa, kun olen ideoinut ja toteuttanut projekteja ohjaajan toiveiden mukaan.

Matkustelu

Kielitaito, ongelmanratkaisukyky, sopeutuminen


Olen intohimoinen matkustelija ja lähden maailmalle heti kun kukkaro sallii. Matkustelussa kiehtovat luonto, kulttuuri, sekä erikoiset aktiviteetit kuten surffaus ja sukellus. Matkailun kautta kuvani muista kulttuureista on avartunut ja kielitaito kehittynyt. Myös uusiin tilanteisiin ja paikkoihin sopeutuminen on tullut tutuksi ja helpottanut arjessa uusiin ympäristöihin sopeutumista. Usein matkustellessa sattuu ja tapahtuu, joten myös ongelmanratkaisukyky on kehittynyt matkailun lomassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti