sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Työhuone 33-Työharjoittelu

Aloitin maanantaina työharjoitteluni Työhuone 33:lla. Työhuone 33 on Turussa sijaitseva yhteinen työtila graafisen suunnittelun ja muiden luovien alojen yrittäjille.
Tarkoitukseni on perehtyä työharjoittelussa graafiseen suunnitteluun ja some-markkinointiin, Työhuoneen porukan antamien tehtävien kautta. Mahdollisesti tulen tekmään myös muutamia omia projekteja itse hankkimilleni asiakkaille.
-
Tulevissa työtehtävissäni tulen käyttämään InDesignia, joka ei ole minulle entuudestaan tuttu, joten työviikko alkoi siihen tutustumalla. Etsin netistä videoita ja ohjeita, joista kokosin kattavat muistiinpanot. Sain harjoitustehtäväksi  suunnitella itselleni käyntikortin InDesignia käyttäen, siitä postaus myöhemmin.
Tiistaina pääsin jo työn touhuun. Sain tehtäväkseni suunnitella julisteen Rukalla sijaitsevalle Hanki-Baarille.  Pekka Lintusaari esitti minulle ajatuksensa julisteen ideasta, jonka pohjalta piirsin ensin käsin luonnoksen, jota aloin toteuttamaan Illustratorilla. Julisteesta tulee todella yksityiskohtainen, joten sitä toteuttaessa menikin koko viikko. Visuaalinen puoli sujui minulta helposti, mutta fonttien valinta tuotti ongelmia. Stoked Creativen Janne Salminen esitteli minulle fonttien käyttöä tekemissään julisteissa ja perehdyimme myös Graafisten projektien toteuttamiseen asiakkaiden kanssa ja painatus paikkojen valintaan.
Jo ensimmäinen viikko oli antoisa ja työntäyteinen, enkä malta odottaa tulevia projekteja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti