keskiviikko 2. toukokuuta 2018

Esimotorola

1. Mitkä ovat tämän asiakkuuden tavoitteet?

Asiakkuuden tavoitteena on luoda asiakkaalle heidän toiveidensa mukaisia, laadukkaita ja asiakkaan tarpeita edistäviä kuvia. Asiakkuuden tavoitteena omalta osaltani on kehittyä ihmisten kuvaamisessa, sekä mallien ohjeistamisessa ja tuottamaan asiakkaan brändin mukaista kuvamateriaalia. 

2. Mitkä ovat asiakkaan hyödyt?

Asiakas saa monipuolista kuvamateriaalia tuotteidensa markkinointiin, uudesta näkökulmasta toteutettuna.

3. Mitä teoriaa sovellan tai mitä opin?

Pyrin ottamaan aikakauslehti-tyylisiä fiiliskuvia, joilla markkinoidaan enemmän liikkeen brändiä kuin yksittäisiä tuotteita, mutta joista tuotteet kuitenkin tulevat hyvin esiin. Pyrin kuvilla luomaan trendikästä ja tarttuvaa mielikuvaa, joka uppoaa myös muihin kuin lajin harrastajiin, jolloin liikke tavoittaa lisää asiakaskuntaa.
 Opin yhteistyöntekoa asiakkaan kanssa, kuvausten suunnittelua, kameran parempaa käyttöä, mallien ohjeistusta, erilaisten kuvakulmien tehon vaikutusta kuvaan ja visioimaan suurempia kokonaisuuksia kuvausjärjestelyn yhtydessä. 

4. Mitä osaamista tämä vaatii tiimiltäni ja minulta?

Projekti vaatii meiltä kameran käytön monpuolista osaamista, suljinajan määrittämistä, syväterävyyden valitsemista, sekä valotuksen ja ISO-arvon säätöjen hallitsemista. Projekti vaatii myös huolellista suunnittelua, luonnosten tekoa, kuvauspaikkojen ja mallien valitsemista, aikatauluttamista, sekä asiakkaan toiveiden kuuntelemista ja niiden toteuttamista. 

5. Miten tämä asiakkuus vie tiimiäni kohti visiota?

Asiakkuus antaa meille monipuoliset mahdollisuudet lähteä tutkimaan ja työstämään tuotekuvaamista, suunnittelua ja toteutusta. Projektin yhteydessä meillä on laajat mahdollisuudet kokeilla niin yksittäisten tuotteiden kuvaamista, kuin laajempia kuvakokonaisuuksia. Asiakkuuden kautta opimme myös brändiin tutustumista, sekä sen purkamista kuvalliseen muotoon oikeiden elementtien avulla. Tärkein asia jonka projektista haluan oppia on fiiliksen ja mielikuvan välittäminen valokuvan avulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti