maanantai 7. toukokuuta 2018

Day Off - luonnokset ja kuvaussuuitelma

Keskusteltuamme asiakkaan kanssa ensimmäisen kerran, saimme oikeastaan täysin vapaat kädet toteuttaa omat visiomme. Saimme myös vapaasti valita tuotteet, joita käytämme. Päädyimme tekemään kuvauksia siten, että käymme välillä vaihtamassa tuotteet, joten toteutamme molemmat kahdet eri kuvaukset. Day Offilla on oma skeittitiimi, joten sovimme ettemme kuvaa skeittaus kuvia, vaan kuvausjärjestely/fiiliskuvia heidän tuotteistaan.
Lähdin lähestymään aihetta kokoamalla Pinterestiin aiheesta kansion.

Kuva 1Kuva 2Kuva 3
Seuraavaksi tein käsin luonnoksia, jotka lähetin asiakkaalle ja jotka hän hyväksyi.

Kuvaussuunnitelma


Kuvien kohderyhmänä ovat nuoret, joten pyrin kuvien avulla luomaan tarinaa kahden  trendikkään nuoren kesäisestä skeittipäivästä. Tarinaa enemmän haluan luoda mielikuvia tyylistä ja elämäntavasta, joka tavoittaa myös lajia harrastamattoman asiakaskunnan.
Seuraavaksi lähdin etsimään ja kuvaamaan kuvauspaikat. Tämän jälkeen tein aikataulun ja suunnitelman kuvauspäivälle. Tein alustavan aikataulun kauanko kuvaan missäkin kohteessa, ja mitä kuvia näissä kohteissa haluan ottaa.

Kuvauslokaatioita

Rekvisiittoja ei juurikaan tarvittu. Pyysin malleja laittamaan kuvauspäivänä mustat siistit farkut, sekä skeittaukseen sopivat kengät joista ei selvästi näkynyt mitä merkkiä ne ovat. Liikkeen omia kenkiä emme voineet käyttää ulkokuvauksissa, sillä sen jälkeen ne eivät olisi olleet myyntikelpoiset. Annoin mallille myös suuntaa-antavat ohjeet millaisen meikin hän tekisi. Kotoa toin skeittilaudan, sekä trukit ja renkaat asiakkaan lautaan.
Teimme ryhmässäni aikataulun , milloin kumpikin kuvaa, milloin lähetämme kuvat asiakkaalle arvioitaviksi, sekä milloin haemme ja palautamme kuvauslainat. Tämän jälkeen kaikki olikin valmista kuvauksia varten!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti