maanantai 20. marraskuuta 2017

Työharjoittelu-viikko 4

Alkuviikosta työstin valmiiksi oman projektini, siitä lisää täältä. Tämän jälkeen aloin syvätä Photoshopilla kuvia Turku pakun nettisivuille. Syväys oli äärettömän pikkutarkkaa ja aikaa vievää puuhaa. Hetken harjoittelun jälkeen se alkoi kuitenkin sujua ja kuvan linjojen hahmottaminen helpottui.
Stoked Creativen Janne tekee julisteet Turussa järjestettävään räppi-klubi  So Damn Tuffiin. So Damn Tuffissa DJ:nä toimiva Kare tuli käymään Työhuoneella ja pääsin vaihteeksi valokuvaamaan. Julisteessa Kare istuu pakettiautossa, mutta koska oikeanlaista autoa ei ollut saatavilla hoidimme tämän Photoshopin avulla. Ensin asettelin spottivalot ja päädyimme käyttämään tuoleja "autona", jolloin asennosta tuli luontevampi. Otin kuvia muutamalla eri variaatiolla ja eri perspektiiveistä, jonka jälkeen syväsin kustakin yhden version. Onneksi olin syvännyt autokuvia aiemmin viikolla, niin monimutkaisempi ihmishahmokin luonnistui.
Alkuperäinen kuva

Syvätty kuva
  Janne oli myös alustavasti suunnitellut logoa Kolmas linja-ravintolalle. Lähdin työstämään sitä eteenpäin etsien uusia fontti vaihtoehtoja ja kehitellen logon asettelua ja visuaalista ilmettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti