maanantai 11. kesäkuuta 2018

Yrityksen markkinointi

Perustin keväällä 4H-yhdistyksen Kandela Design, jonka kautta teen graafista sunnittelua, kuvittamista ja tuote kuvausta. Asiakkaia on ilmaantunut mukavasti, mutta nyt lähdin pohtimaan miten alkaisin markkinoida yritystäni ja millaisen brändin haluaisin itselleni kehittää.
 Tällä hetkellä minulla on vain instagram sivu ja olen päätynyt siihen, ettei se todellakaan anna riittävän ammattimaista kuvaa tekemisestäni, joten työn alle on otettava facebook-sivu ja mahdollisesti myös kotisivut. Olen seurannut monien muiden yritysten  facebook-sivuja ja kiinnittänyt huomiota siihen, miten ne ovat usein selvästi tehty kiireellä ja antavat yrityksestä hieman sekavan vaikutelman. Päätinkin siis että tässä kuussa teen itselleni näyttävät facebook sivut, jonka profiili- ja kansikuvasta tulee esiin graafinen osaamiseni.


Mikä on brändini?

Haluan luoda yritykselleni brändin raikkaasta, nykyaikaisesta ja monipuolisesta osaamisesta. Se mikä erottaa Kandlea Designin muista yrityksistä, on luovuus ja monipuolinen osaamisesni kuvataiteen saralla. Yhdistelen maalattuja, valokuvattuja ja graafisia elementtejä. Haluan luoda yrityksestäni luotettavan ja toimivan. Myös vihreät arvot ovat minulle tärkeitä, joten haluan tuoda ne yirtykseni kautta esiin, valitsemalla ekologisimmat vaihtoehdot, sekä toteuttamalla kampanjoita arvostamieni teemojen ympärille. 

Miten lähden markkinoimaan yritystäni?

Olen lähtenyt toteuttamaan postikorttikampanjaa. Teen siis sarjan postikortteja, joiden tuotosta osa lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Tällä tavoin saan tuotua esille yirtykseni arvomaailmaa, saan esiteltyä osaamistani kuvittajana ja saan tavoitettua uutta asiakaskuntaa. Olen myös suunnitellut järjestäväni facebookissa arvonnan kampanjan tiimoilta, jolloin tykkäykset ja jaot tuovat lisää näkyvyyttä yritykselleni. Pyydän myös kaikkia vanhoja asiakkaitani antamaan arvostelut sivuilleni, jolloin yritykseni luotettavuus kasvaa. Tarkoitus olisi saada facebook sivulle myös mahdollisimman paljon näkyvyyttä, joten jaan sitä useissa ryhmissä ja mainostan sitä ahkerasti.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti