torstai 29. marraskuuta 2018

Yrittäjyys kurssi

Sain mahtavan tilaisuuden suorittaa yhden työssäoppimiseni oman yritykseni parissa.Koulun ohella yritykseen keskittyminen on välillä ollut haastavaa, joten on ihanaa päästä käyttämään kunnolla aikaa yritykseni eteenpäin viemiseen. 

Projektit jotka aion kurssin aikana toteuttaa:

Joulukortit

Suunnittelen ja toteutan joulukortti sarjan. Tähän sisältyy suunnittelu, toteutus, painvalmiiden tiedostojen muokkaus ja painotalojen kilpailuttaminen. Kortteja tulee myös jälleenmyyntiin, joten tutustun sekä tilimyynnin että suran oston sopimuksiin.
Kun tuotteet ovat valmiit suunnittelen ja toteutan tuotekuvaukset ja suunnittelen mainokset eri somekanaviin. Tutustun myös syvemmin mainonnan suunnitteluun. Mainontaa aion toteuttaa myös timelapse-videon muodossa ja samalla tutustun musiikin tekijänoikeuksiin.

Nettikauppa 

Tutustun erilaisiin nettikauppoihin ja testaan mikä niissä toimii ja mikä ei. Hankin tietoa nettikaupan tekemisestä. Tutustun eri nettisivupohjiin, valitsen niistä itselleni sopivimman ja tutustun siihen huolella. Otan selvää hakukoneoptimoinnista. Suunnittelen sivun visuaalisen ilmeen ja rakennan/kuvaan puuttuvat kuvat. Toteutan sivut, pyydän palautetta ja parannan palautteen mukaan.

Tuotteistaminen

Nettikauppaa varten tuotteistan kaikki tarjoamani palvelut. Tutustun tuotteistamisen periaatteisiin, vertaiden eri kilpailijoiden palveluja ja hinnastoja ja niiden pohjalta luon omat tuotepakettini.

Tapahtumat

Osallistun erilaisiin tapahtumiin, joissa myyn ja esittelen tuotteitani. Suunnittelen niitä varten graafisetaineistot joissa esittelen tuotteet. Suunnittelen myyntipöydät ja omalta osaltani tapahtuman mainostuksen. Painatan myös lisää kangaskasseja tapahtumia varten. 

Muu markkinointi ja suunnittelu

Näiden lisäksi suunnittelen itselleni käyntikortin ja jälleen kilpailutan painotalot valmiilla aineistolla. Teen myös Linkedin tilin, sekä koitan etsiä lisää jälleenmyyjiä. Suunnittelen tulevan vuoden tuotteita sesonkien ja tapahtumien mukaan. Teen itselleni aikataulun toteutukseen ja mainostukseen tulevalle vuodelle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti