torstai 29. maaliskuuta 2018

Asiakkaana Muurla

"Muurlan juuret ovat kotimaisessa lasinvalmistuksessa, joka takaa vuosikymmenien kokemuksen tuotannosta ja suunnittelusta. Inspiraatio suunnitteluun syntyy puhtaasta luonnosta, eri vuodenajoista, sekä halusta kohdata tuotteiden jokapäiväisen käytön vaatimukset. Parhaat tuotteet syntyvät suomalaisen muotoilun, käytettävyyden, ja vuosikymmenten tuotanto-osaamisen yhdistelmästä."

Tällä kurssilla saimme asiakkaaksemme Muurlan. Tehtävänämme on tehdä kuvausjärjestelyjä heidän tuotteistaan. Valitettavasti en itse päässyt paikalle briiffiin. Ryhmämme sai kuvattavaksi muurlan lasituotteita. Tehtävänantona oli kuvata tuotteita käytössä ja keksiä niille uusia käyttötarkoituksia. Vinkkinä meille kerrottiin, että lasituotteet tulevat paremmin esiin, jos ne kuvataan rosoista pintaa vasten.
c: https://www.muurla.com/fi/product/16


Itse valitsin kuvattavaksi Muurlan sisustuspallon. Lähdimme ensin suunnittelemaan alustavia luonnoksia käsin piirtäen. Sisustuspalloja käytetään useimmiten tuikuilla, tai kasveilla, joten päätin lähteä viemään tuotetta toiseen suuntaan ja käyttää sitä tarjoiluastiana. Suunnitelmastani kehkeytyi syötävän suloinen lastenjuhla kattaus.



Tämän jälkeen kokosimme ideamme planssille, johon liitimme pinterstistä kootun moodboardimme, suunnitelmamme ja lyhyen kuvauksen ideastamme. Lähetimme planssin asiakkaalle arvioitaviksi. Ideamme hyväksyttiin, mutta asiakas kehotti meitä kiinnittämään huomiota siihen, että tuote ei huku rekvisiittaan.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti